První dvojzápas mužů „A“ v sezoně 2015/2016

Na první dvě utkání se tým volejbalistů České Třebové vydal do Střelic ve složení Nikolas Zoikas, Kuba Řehák, David Čtvrtečka, Michal Knížek, Ondra Knížek, Lukáš Abrhám, Luboš Vašina a Alexander Konečný.

Vyjeli jsme hned ráno brzo ráno, a vyplatilo se. Na zápas jsme dojeli akorát tak na rozcvičku. První zápas byl dost nervózní. Ve všech třech setech se Střelice dostali hned ze začátku do mirného vedení, které si udržely až do konce setu a po velkém snažení jsme prohráli 3:0 (17,18,18). 

Po prvním zápase jsme šli na oběd a poté zpátky do haly kde na nás už soupeř čekal. Po rozsmečování jsme šli do dresů a rozhodčí svým hvizdem odstartoval druhý zápas. Střelice na druhý zápas protočily sestavu, která seděla českotřebovákům více a také se to podepsalo na výsledku. Ve druhém zápase jsme předváděli o poznání lepší volejbal. Neměli jsme tolik nevynucených chyb, podání nám vycházelo až na pár vyjímek dobře. Hlavním pozitivem pro náš tým byl příjem. Vycházel nám oba dva zápasy, ale bohužel jsme nedokázali zaútočit. Střelice měly pokaždé lepší koncovku a to v zápase rozhodlo. Druhý zápas prohra 3:0(21,22,21). 

Nutno podotknout, že českotřebovské „A“ prošlo generační výměnou a jedinými hráči, kteří zůstali jsou 3 hráči z minulých sezón. Nesouhra a mládí se podepisuje na výkonech našeho družstva, která jak všichni doufáme bude lepší a lepší.

Příspěvek byl publikován v rubrice ZHODNOCENÍ ZÁPASŮ a jeho autorem je knizci. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.