První domácí utkání v nové sezoně našemu „A“ týmu vítězství nepřineslo

Dne 10. 10. 2015 jsme odehráli první utkání doma. Navštívil nás soupeř ze Šlapanic. Do zápasu jsme nastoupili plní elánu, ale to nám tak úplně nepomohlo. Nastaly naše oblíbené chybičky, které nám jdou opravdu dobře. Tým ze Šlapanic měl opravdu silné podání a my nedokázali přijmout na jedničku. Tím jsme rozhodili potřebný útok ze středu sítě a tak to zůstalo opět na smečařích a diagonálním hráči. Ti se však velmi rychle unavili a jejich útok už nebyl tak účinný. Tým ze Šlapanic byl poměrně i vysoký (alespoň proti nám) a tím měl útok na síti co dělat, aby se přes ně vůbec prosadil. Jejich silný útok nás vylákal do zadních pozic a my nebyli schopni kloudného příjmu. Nakonec už se i jejich tým unavil a tak nabrali novou taktiku a to takovou, že místo tvrdé smeče začali „ulejvat“. Všechny taktiky co za ten zápas vymysleli, na nás platili. Ani jsme se nestačili kloudně rozkoukat a bylo po prvním zápase, který jsme prohráli 0:3.

 

V mezizápasové poradě na „limonádě“ jsme na hřiště nastoupili s tím, že zkusíme uhrát nějaký ten set. Naše odhodlání ještě víc vzrostlo, když jsme viděli, že soupeř změnil výherní sestavu. Jejich hlavní změna byl tvůrce hry – nahrávač. Když jsme ho uviděli, měli jsme ještě větší radost a to protože byl na hřišti jako jeden z nejmenších. Naši smečaři začali smečovat z plných sil do lajny s tím, že tam mají nového blokujícího hráče. Po prvních úderech však zjistili, že procpat míč nebude úplně nejlehčí a situace z prvního zápasu se opakovala. Nakonec jsme i druhý zápas prohráli 0:3.

 

 

TJ Sokol Česká Třebová II              X              TJ Sokol Šlapanice u Brna        0:3 (- 21, -19, -17)

TJ Sokol Česká Třebová II              X              TJ Sokol Šlapanice u Brna        0:3 (-18, -20, -19)

 

Sestava:

Řehák Jakub, Knížek Michal, Knížek Ondřej, Čtvrtečka David, Luboš Vašina, Nikolas Zoikas, Abraham Lukáš, Čajka Vladimír, Pávek Lukáš

Příspěvek byl publikován v rubrice MUŽI, ZHODNOCENÍ ZÁPASŮ a jeho autorem je knizci. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.