Naši muži „B“ začali úvodní kolo na domácí palubovce proti Pardubicím

Volejbalové družstvo českotřebovského Sokola II se ve svém úvodním kole Krajského přeboru střetlo na domácí palubovce se soupeři z Pardubic. Pro domácí se jednalo o úvodní zápas nového soutěžního ročníku.

 

První dva sety utkání naznačovaly hladký průběh a výhru domácího celku. Soupeřova hra neznamenala výrazné ohorožení a domácí měli pod kontrolou průběžný náskok, zejména díky dobré obraně a úspěšnému útoku. Podcenění hry soupeře a velké množství nevynucených chyb ve třetím setu, zapříčinily výhru pardubického celku a obrat zápasu. Českotřebováci se nebyli schopni prosadit v útočné hře na síti a nedonutili soupeře k chybám. Spolu s velkým množství chyb na servisu to vedlo ke ztrátě čtvrtého setu a tiebreaku.

Ve zkrácené sadě rozehraný soupeř nepustil domácí celek k výraznějšímu náskoku a za pomocí přesného útoku připravil českotřebovský tým o první výhru v nové sezoně.

 

Druhý zápas se od začátku vyvíjel v duchu posledních setů prvního utkání. Českotřebovští se nebyli schopni prosadit zejména ve hře na síti, kdy nevyužili velké množství útoků k zisku bodů. Ačkoliv Pardubice nehrály výrazně lépe, domácí nedokázali otočit průběžný mírný náskok soupeře a prohráli i ve druhém úvodním utkání. V dalším kole se Třebovští představí na palubovce Chocně, kde budou chtít odčinit úvodní dvouzápasový neúspěch.

 

TJ Sokol Česká Třebová II B – TJ Sokol Pardubice I. A            2:3 (20,18,-23,-18,-13)

TJ Sokol Česká Třebová II B – TJ Sokol Pardubice I. A             1:3 (25,-16,-23,-17)

Příspěvek byl publikován v rubrice MUŽI, ZHODNOCENÍ ZÁPASŮ a jeho autorem je knizci. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.