Ani ve čtvrtém kole naši muži z A týmu body nepřivezli

Na další dvojutkání konané 31. října, tým České Třebové zajížděl na půdu družstva TJ Praga Praha. Naše družstvo tvořili tito hráči: Řehák Jakub, Knížek Michal, Knížek Ondřej, Čtvrtečka David, Vašina Luboš, Zoikas Nikolas, Čajka Vladimír, Abraham Lukáš a Němec Ondřej.

Již od prvních chvil panovala na obou stranách palubovky nervozita. Ani jednomu z týmů se doposud nepodařilo získat cenné body do tabulky. Po nastoupení na hřiště byla znát výšková převaha většiny hráčů soupeře, o které jsme věděli a chtěli ji eliminovat přesnou hrou na všech postech. První zápas začali lépe hráči Pragy a v prvním setu smetli soupeře se 14 body.  Do druhého setu nastoupili oba týmy s mírně pozměněnou sestavou, ale výsledek byl ve stejném duchu, jako v předchozím setu. Hosté do posledního setu zabrali na obraně a na útoku a uhráli solidní set, ve kterém prohráli pouze o dva body 29:27, možná i díky přízni rozhodčích.

Do druhého zápasu nastoupili oba celky ve svých konečných sestavách z prvního zápasu. První set opět vyhrál tým Pragy a porazil soupeře se 14 body. Druhý set už byl vyrovnanější, ale hosté stále dělali mnoho chyb na podání a tak prohráli s 21 body. Do třetího setu nastoupily týmy už v trochu volnějším duchu. Domácí si v klidu udrželi poslední set na své straně a soupeře přehráli s 19 body.

Největší zásluhu na celkovém výsledku měl domácí nahrávač, který svou rychlou a přesnou hrou určoval styl hry, na který naše družstvo nebylo schopno najít účinnou protizbraň.

 

TJ Praga Praha – TJ Sokol Česká Třebová II       3:0 (14,14,27)
TJ Praga Praha – TJ Sokol Česká Třebová II       3:0 (14,21,19)
Příspěvek byl publikován v rubrice MUŽI, ZHODNOCENÍ ZÁPASŮ a jeho autorem je knizci. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.