První domácí napínavý zápas v novém roce

Dne 9. 1. 2016 se hrálo další kolo 2. ligy mužů ve volejbale. Tentokrát přijelo mužstvo ze Střelic. Hrálo se na střídačku s kadety, takže jsme začali hrát od 11 hodiny. Se Střelicemi jsme se utkali už o týden dříve na Sokolském přeboru, který se odehrával v sousední Chocni.

Zápas začal a my věděli, do čeho jdeme. Svého soupeře jsme důkladně znali, tudíž šlo jen o to, kdo udělá méně chyb a kdo bude mít větší chuť vyhrát. První zápas byl velice vyrovnaný, chyb bylo spoustu na obou stranách, ale u nás se jich více projevilo v koncovce, tudíž jsme prohráli 0:3 (-24,-22,-24).

Druhý zápas naše društvo už dychtilo po vítězství. Rozcvičení bylo intenzivní a šlo se hrát. Každý set se vedlo o 2 – 3 body. Jenže poté přišla série chyb na příjmu, nesložené balóny a balóny zadarmo lítaly tam, kam neměly. To vedlo opět k prohře. Druhý zápas tedy dopadl stejně jako první a to prohrou 0:3 (-22,-29,-23).

Příspěvek byl publikován v rubrice MUŽI, ZHODNOCENÍ ZÁPASŮ a jeho autorem je knizci. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.